Slide

Over Kynomassage


20200819 152626


Welkom bij Kynomassage! Ik ben Judith en woon samen met Landseer Mila in Dorst waar ook de opleidingslocatie is gelegen. In 2010 heb ik samen met Arna Janssen het Opleidingsinstituut Kynomassage opgericht. In 2013 is Arna vanwege haar andere baan gestopt met haar werkzaamheden bij Kynomassage en heeft Tanja Lucas haar taken overgenomen. In 2023 is Tanja zich meer gaan richten op haar werkzaamheden als hondenosteopaat en heeft collega Peggy haar taken overgenomen. Momenteel draai ik samen met Peggy het gehele opleidingsinstituut en werken er nog 13 andere docenten in de opleidingen mee. 

Als team hebben we al 21 jaar ervaring met vraagstukken omtrend gedrag en gezondheid en zetten we ons op alle fronten in voor MEER ONTSPANNING bij hond én mens. Aanraking geeft een diepe verbinding tussen hond en mens, waardoor er meer bewustzijn en ontspanning ontstaat. Onze leefwereld is een enorme uitdaging voor ons allemaal en geeft snel stress. Dat werkt door op lichaam en geest. Onze passie is om mensen meer bewust te maken van de emoties en communicatiesignalen van de hond, waardoor hond en mens meer in verbinding met elkaar kunnen leven. Onze manier is om deze unieke verbinding via aanraking in beweging te brengen en hond én mens op eigen tempo spanning te leren loslaten. Deze beweging kan oppervlakkig blijven maar, als hond en mens er aan toe zijn, ook dieper gaan en bijvoorbeeld trauma’s uit angst of pijn in beweging brengen.

Professionaliteit staat bij ons voorop! Als opleidingsinstituut zijn we geregistreerd bij de Centraal Register voor Kort Beroep Onderwijs, het CRKBO. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Beroepsvereniging Palpabel en het Martin Gaus Welzijnskeurmerk. Bij- en naschoing staan bij ons hoog in het vaandel. Wil je hier meer over lezen, kijk dan op Werkervaring en scholing.

Website Zegenrijk