Slide

Interactieve Lezingen


Hé hondenliefhebber én hondenprofessional! Hoe ontspannen is jouw hond of de hond van jouw klant? Is ontspanning of beweging een probleem?

In onze interactieve lezingen leer je themagericht wat je zelf kunt doen met hondenmassage voor jouw hond of de hond van jouw klant. Dat gaat verder dan een paar technieken leren. Wij leren je aandachtspunten te signaleren door op een andere manier te kijken naar hoe de hond staat en beweegt. Gericht op de aandachtspunten kun je het hondenlichaam leren voelen op temperatuur en spanning. Deze informatie vormt de basis voor de massage van de hond. Alles gaat in communicatie met de hond, zo kan de hond ook echt goed leren ontspannen. De lezingen worden georganiseerd door Edupet of door onszelf.

In de Kynologisch Massage werken wij als brug tussen eigenaar en medisch specialist of manueel therapeut. Wij werken aanvullend en met als doel hond én eigenaar te leren ontspannen. Wij leggen themagericht uit wat er speelt bij de hond, leren de eigenaar spanning waar te nemen en deze met basismassagetechnieken weg te nemen.

Edupet

Kynomassage

 

Website Zegenrijk