Slide

Contact en route

Locatie en secretariaat

Kynomassage - Judith Hofman
Rijksweg 167
4849 BN Dorst

Neem contact met ons op via telefoon/Whats-app (06) 18017617 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uiterlijke responstijd bedraagt 3 werkdagen.

https://www.facebook.com/kynomassage/

PIC 0018

Route locatie Dorst

Google Maps: https://goo.gl/maps/v6yDAVGY5PqZZudt8

Let op als je met een navigatiesysteem komt! Sommige verwijzen je door het dorp van Dorst en letterlijk door het bos, terwijl je daar niet in mag. Ga terug naar de Rijksweg en houd onderstaande routebeschrijving aan. Let er ook op dat je vanaf de snelweg A27 50 km/u mag rijden tot aan het dorp van DORST!

Vanuit Rotterdam:

A16, afslag Breda-Noord / Prinsenbeek, alsmaar rechtdoor op deze noordelijke rondweg, borden aanhouden richting snelweg A27. Verderop op de A27 staan er borden DORST aangegeven. Het eerste blauwe gemeentebord DORST rijd je voorbij! Bij de verkeerslichten waar je het dorp in kunt, ga je RECHTDOOR, dan na circa 100 meter sla je linksaf de parallelbaan op. Je rijdt een stukje terug tot aan het blauwe gemeentebord DORST. Voor je is Rijksweg 167.

Vanuit Eindhoven:

A58, bij Breda de borden richting de A27 Utrecht aanhouden en volgen. Verderop op de A27 staan er borden DORST aangegeven. Het eerste blauwe gemeentebord DORST rijd je voorbij! Bij de verkeerslichten waar je het dorp in kunt, ga je RECHTDOOR, dan na circa 100 meter sla je linksaf de parallelbaan op. Je rijdt een stukje terug tot aan het blauwe gemeentebord DORST. Voor je is Rijksweg 167.

Vanuit Gorinchem:

A27, afslag Breda-Noord / Dorst, aan het einde van de afslag de borden DORST aanhouden. Het eerste blauwe gemeentebord DORST rijd je voorbij! Bij de verkeerslichten waar je het dorp in kunt, ga je RECHTDOOR, dan na circa 100 meter sla je linksaf de parallelbaan op. Je rijdt een stukje terug tot aan het blauwe gemeentebord DORST. Voor je is Rijksweg 167.

Website Zegenrijk