Slide

Kynomassage Professionals


Kijk op onderstaande kaart voor een professional bij jou in de buurt!

Als Kynologisch masseur of massagetherapeut werk je ter ontspanning of gericht op vraagstukken voor gezondheid, sport en gedrag in overleg met een specialist. De mate waarin je met een bepaald probleem mag werken is afhankelijk van het niveau dat je hebt behaald. Bij Kynomassage onderscheiden we 3 niveaus en hebben we afspraken gemaakt over waar je mee mag werken:

  • Blauw op de kaart - niveau 1 Kynologisch Masseur BASIS (Module 1):
    Als je dit niveau hebt behaald mag je alleen zonder contra-indicaties werken en ontspanningsgericht.
  • Groen op de kaart - niveau 2 Kynologisch Masseur GEVORDERD (Module 2) en Kynologisch SPORT Masseur (Module 2S1):
    Als je deze module hebt behaald mag met relatieve contra-indicaties werken en werk je met specifieke problemen samen met een specialist. Binnen dit niveau kun je de specialisatiemodule SPORT volgen. Als je deze module hebt behaald mag met sporthonden werken met relatieve contra-indicaties en werk je met specifieke problemen samen met een specialist.
  • Paars op de kaart - niveau 3 Kynologisch Massage THERAPEUT – Anatomie, Beweging en Massage (Module 3a) en Kynologisch Massagetherapeut – Gedrag en Massage (Module 3b):
    Als je deze module hebt behaald mag met relatieve en absolute contra-indicaties werken en werk je met specifieke problemen samen met een specialist.

 

 

 

 

 

Website Zegenrijk